Foto & video

Wist je dat…

Gemiddeld 25 procent van de kopers na het zien van een videopresentatie sneller geneigd is een verkoopadvertentie te bekijken?

Fotoserie_Hevihandmade-42

Een complete presentatie aanbieden op het internet is dan ook dé manier om uw woning op te laten vallen tussen alle anderen. Naast de kwalitatieve interieurfoto’s kan een op maat gemaakte (interieur)video veel toegevoegde waarde hebben. 

Een interieurvideo zal een volledige, overzichtelijke inkijk geven in de woning, waardoor potentiële kopers de kans krijgen om een completer beeld van de woning en de sfeer te krijgen.

Onderzoek heeft aangetoond dat een woning met een interieurvideo positief op mensen overkomt en daarmee de interesse in de woning doet stijgen. Daarnaast is aangetoond dat een woning die is voorzien van een videopresentatie op Funda, zes weken eerder verkocht is dan een woning die alleen met foto’s wordt aangeprezen. Mensen zijn tot slot eerder geneigd een woning te bezichtigen als er vooraf een video te bekijken is.

Stay tuned! Want binnenkort zal het ook mogelijk zijn om hoogte foto’s en drone beelden toe te voegen aan de (vastgoed)presentatie.

Meer vrijblijvende informatie wat een vastgoedpresentatie voor jouw woning kan betekenen? Neem contact met ons op.