Diensten

MG-verkoopstyling kijkt objectief naar een woning en kan in een relatief kort tijdsbestek met de juiste professionele middelen het maximale resultaat behalen. De eerste indruk is vaak de beste, en natuurlijk geldt dit ook voor de woningen online worden aangeboden. Laat een geweldige eerste indruk achter en trek zoveel mogelijk potentiële kopers aan om jouw woning zo snel mogelijk én voor de beste verkoopprijs te verkopen.

Daarnaast denken we ook graag met bedrijven mee. Denk hierbij aan visuele content voor de website en social media, het optimaliseren van de SEO om een hogere rating in Google te krijgen en het opstellen van professionele teksten voor uw bedrijf. Benieuwd wat MG-verkoopstyling voor u als bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op!

Fotografie

Professionele, lichte en ruimtelijke foto’s van de woning zorgen voor een goede eerste indruk bij de potentiële kopers. De vastgoedfotografie wordt uitgevoerd door een professioneel fotograaf. Wilt u graag meer content voor uw website of social media als bedrijf zijnde? Ook dat is zeker mogelijk!

Video

Video’s domineren tegenwoordig het internet. Een woning met een video zal eerder worden bekeken en ook voor bedrijven kan video marketing helpen om u van de concurrentie te onderscheiden. MG-verkoopstyling creëert korte promotievideo’s van een aantal minuten voor een woning of bedrijf.

Teksten & meer

MG-verkoopstyling denkt met u als klant mee. Daarom denken we graag met u mee om nóg meer uit uw bedrijf te halen. Naast de visuele content kan MG-verkoopstyling u ook op weg helpen om de online zichtbaarheid te verbeteren en professionele (SEO)teksten op te stellen.

PAKETTEN & PRIJZEN

vastgoedpresentatie

fotografie

Een professionele vastgoedpresentatie laat een woning van haar mooiste kant zien. Licht, ruimte en overzicht zijn daarom erg belangrijk om een woning (online) te presenteren. MG-verkoopstyling helpt om woningen goed in beeld te krijgen.

Optie 1: kwalitatief hoogwaardige fotografie van een woning of bedrijf. Deze optie bedraagt een volledige weergave van het project en zal maximaal 35 foto’s opleveren.

Optie 2: kwalitatief hoogwaardige fotografie van een woning of bedrijf, waarbij extra (sfeer)foto’s worden toegevoegd om een woning of project nóg beter te presenteren. Deze optie bedraagt minimaal 50 foto’s.

De exacte prijs is afhankelijk van de grootte van een woning of project. Onderstaand vanaf-bedrag is exclusief BTW-tarief.

*Alle prijzen zijn incl. reiskosten binnen een straal van 20 kilometer rond Groningen.

vastgoedpresentatie

fotografie & video

Videobeelden geven een volledige, overzichtelijke inkijk geven in de woning, waardoor potentiële kopers de kans krijgen om een completer beeld van de woning en de sfeer te krijgen.

Onderzoek heeft aangetoond dat een woning met een interieurvideo positief op mensen overkomt en daarmee de interesse in de woning doet stijgen. Daarnaast is aangetoond dat een woning die is voorzien van een videopresentatie op Funda, zes weken eerder verkocht is dan een woning die alleen met foto’s wordt aangeprezen. Mensen zijn eerder geneigd een woning te bezichtigen als er vooraf een video te bekijken is.

Net als in de woningbranche kan een video ook voor een bedrijf veel betekenen. Promotievideo’s op sites zorgen ervoor dat klanten langer op uw pagina blijven hangen. De inzet van video’s op social media zorgt daarbij voor een hoger bereik en meer zichtbaarheid.

Het is mogelijk om voor een woning of project een fotografie- en videopresentatie te creëeren. Diverse opties zijn hierbij mogelijk. Naar aanleiding van de specifieke wensen van de klant zal een offerte worden opgesteld.

Vastgoedpresentatie

COMPLEET

Wilt u een woning of project optimaal presenteren? Kies dan voor het complete pakket. Hierbij denkt MG-verkoopstyling mee met de klant om een woning of project zo goed mogelijk aan te prijzen.

Er is nog veel meer mogelijk om een woning of project (online) te presenteren. Extra opties die mogelijk zijn om aan de foto- en videopresentatie toe te voegen is:

  • Checklist om een woning verkoop klaar te maken. Stap voor stap kan je hierbij zelf je woning klaar maken voordat de fotograaf langs komt, om zo het huis van haar beste kant te laten zien.
  • Een 360 graden virtual tour. Voor Funda of op websites kan een virtual tour ondersteunen om kijkers of klanten een exclusief kijkje te geven in de woning of project. Het is met een 360 graden tour mogelijk om zelf door verschillende ruimtes heen te lopen.
  • Online zichtbaarheid verbeteren. Komt jouw bedrijf met moeite op de eerste pagina van Google terecht? Dan kan MG-verkoopstyling je helpen om met een aantal tips en tricks jouw bedrijfspagina (gratis of met betaalde Google Ads) omhoog te helpen. 
  • Tekstschrijver. SEO-geoptimaliseerde teksten kunnen helpen om een bedrijf beter vindbaar te maken in Google. Als tekstschrijver MG-verkoopstyling helpen om professionele basis teksten op te stellen voor opdrachtgevers. Hierbij wordt gekeken naar de inhoud, doelgroep en omvang van de tekst en gecheckt op grammatica en naar de opbouw van de tekst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

vanaf €100,-

vanaf €200,-

Vraag naar de mogelijkheden